Kosten & vergoeding

Home PatiŽnten vertellen Pijnbestrijding Neuraaltherapie Orthoped. gen. Gordelroos Migraine Hoofdpijn Wintertenen Littekenklachten RSI klachten Werkwijze poli Kosten & vergoeding

 

Kosten

 

Er is geen standaardtarief voor neuraaltherapie. Iedere arts hanteert een eigen tarief. 

De AGB code van dokter Sondervan-Frank is 84-022528.
De BIG code van dokter Sondervan-Frank is 79020992601.
Het AVIG lidmaatschapsnummer van dokter Sondervan-Frank is 1077.
SBI code: 86221 medisch specialist
Het KvK:nummer van PolikliniekPijnWegAmstelveen is 59351292.
AVIG betalingsvoorwaarden en de tarieven.

 

Wordt het vergoed??

Klik hieronder om het aanbod aan aanvullende zorgpakketten van verschillende verzekeraars voor 2022 te vergelijken.

 

Neuraaltherapie is bij nagenoeg alle ziektekostenverzekeraars opgenomen in hun aanvullend verzekeringspakket, als onderdeel van de AVIG vergoedingen. Vraag dus naar AVIG  vergoedingen aan uw ziektekostenverzekering.

De voormalige beroepsverenigingen  zijn per 1-1-2012 opgegaan in de Artsen Vereniging voor Integrale Geneeskunde A.V.I.G.

Mijn lidmaatschap van de AVIG is voor de meeste verzekeraars geldig voor vergoeding van de consulten, volgens de polisvoorwaarden van het door u gekozen verzekeringspakket. Let er bij de hoogte van de vergoeding behalve op het maximaal uitkeerbare bedrag op jaarbasis ook op, hoeveel per consult wordt vergoed.

Ga dus altijd bij de verzekeraar zelf na, hoe neuraaltherapie volgens uw polisvoorwaarden wordt vergoed.

Sommige verzekeraars stellen alleen de bevoegdheid als arts als voorwaarde. Mijn BIG-registratienummer is 79020992601. U kunt dit nagaan in het BIG-register van de overheid.

 

Verhindering

In geval van verhindering wordt u verzocht daarvan uiterlijk 48 uur (twee werkdagen) van tevoren bericht te geven, daar de tijd anders in rekening moet worden gebracht. U kunt ook tijdig via het antwoordapparaat afzeggen.

Verhindering ten gevolge van corona, ook al is het vlak voor de afspraak.
Dat kan aan iedereen in deze corona periode overkomen. Laat ons de uitslag van uw corona test weten -per mail of per telefoon- dat is erg fijn. Daarna maken we graag een nieuwe afspraak met u, binnen twee weken na afzeggen van de afspraak, voor wanneer u zich beter voelt. 
Horen wij echter niets meer van u, dan kunnen wij de reden van afzegging niet verifiŽren en beschouwen wij de afzegging 'gewoon' als te laat afgezegd, en ontvangt u een rekening voor een te laat afgezegde afspraak.

Wijziging rekeningen

Hieraan kan niet worden voldaan.

BSN nummer

Vanaf 1 januari 2009 is het wettelijk verplicht dat wij uw burger service nummer (BSN) op iedere nota vermelden. Wilt u dit BSN-nummer meenemen? 
Het BSN nummer wordt in de toekomst ook gekoppeld aan het landelijk elektronisch patiŽnten dossier (EPD). Er bestaan echter geen plannen om de gegevens van complementaire en alternatieve praktijken aan het EPD systeem te koppelen. U hoeft dus geen stappen te zetten om de toegang tot uw gegevens te regelen of te blokkeren.

Lokatie

De Polikliniek Pijn Weg bevind zich in Amstelveen, Eline Verestraat 33, 1183 KX en is eenvoudig te bereiken zowel per auto als per openbaar vervoer. Er is een directe verbinding vanuit de Zuidas in Amsterdam.

Parkeergelegenheid

Er is ruime gratis parkeergelegenheid voor de praktijk, ook voor rolstoelgebruikers. 

Bereikbaarheid tijdens afwezigheid

Zie lijst A.V.I.G./N.V.N.R voor een adres van een van de collegae.

Klachtenprocedure

Klik hier voor de Klachtenprocedure 

Interessante links

 

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2024                  page last update: 09 jan 2022