Hoofdpijn

Home PatiŽnten vertellen Pijnbestrijding Neuraaltherapie Orthoped. gen. Gordelroos Migraine Hoofdpijn Wintertenen Littekenklachten RSI klachten Werkwijze poli Kosten & vergoeding

 

Voor mijn bejaarde moeder is de neuraaltherapie een zegen geworden.

Dit kan zo niet langer doorgaan.

Mijn leven is op een positieve manier veranderd dankzij de neuraaltherapie.

Een aantal maanden geleden had ik in een boek iets gelezen over neuraaltherapie. De resultaten die in het boek werden beschreven waren zodanig positief, en zonder allerlei bijwerkingen....., dat ik besloot een bekwame Arts voor neuraaltherapie op te zoeken voor mijn bejaarde moeder,die dagelijks last had van Hoofdpijnklachten,en daar al jaren lang pijnstillers voor slikte,zodanig veel,dat zij er uiteindelijk een maagbloeding van kreeg. Dat kon zo niet langer doorgaan.

Dus ik besloot de gok te wagen en ging aan de slag om een goed adres te zoeken. Een praktijk die onmiddellijk mijn aandacht trok op de zoekmachine,was www.polikliniek-pijn-weg-amstelveen.nl om reden dat daar duidelijk werd beschreven welke aandoeningen expliciet met neuraaltherapie kon worden behandeld en welke niet.
Dat geeft duidelijkheid !

Na een eerste consult en de daaropvolgende behandeling met vrijwel pijnloze prikjes (met een onschuldige stof) op daarvoor bestemde plekken, constateerde mijn moeder de daaropvolgende dag al,dat de hoofdpijn vrijwel was verdwenen ! Nu na 3 behandelingen is de hoofdpijn volledig verdwenen,maar Dokter Sondervan (arts van de kliniek, polikliniek pijn weg Amstelveen ),vertelde wel, dat het mogelijk is dat het proces in stapjes gaat,en af en toe een kleine terugval mogelijk is,maar niet meer in die mate als voorheen en dat er nog een aantal behandelingen nodig zijn,en regelmatige controle. Niettemin zijn de resultaten tot nu toe zo geweldig,dat ik iedereen met hoofdpijnklachten aanraad zeker eens contact te zoeken met de kliniek "polikliniek pijn weg Amstelveen".

Voor mijn bejaarde moeder is het een zegen,niet meer dagelijks gekweld te worden door hoofdpijnklachten en niet meer die giftige pijnstillers te moeten slikken,die de gezondheid aantasten.

Uit naam van mijn moeder P. Schoonoord te Hendrik-Ido-Ambacht , kan ik zonder meer zeggen,dat deze behandeling haar leven op een positieve manier heeft veranderd.

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2024                  page last update: 13 jan 2016