Weg met mijn weekend-migraine

dankzij de neuraaltherapie van polikliniek-pijn-weg-amstelveen.

 

Ik heb een 48-jarige dame,die een fulltime stressvolle baan heeft.

Al ruim 15 jaar heb ik erg veel last van migraine. 
ďGelukkigĒ was het vaak in het weekend (hoefde ik me niet ziek te melden) en dan lag ik de hele zaterdag op de bank of op bed. Het kwam zeer regelmatig voor dat ik zoín pijn had, dat ik daarvan misselijk werd. 
De volgende dag ,zondag,moest ik dan helemaal bijkomen van die dag ervoor.

Op een gegeven moment kwam de migraine steeds vaker en ik nam dan ook steeds vaker pijnstillers in. Het leek wel of ik op de pijnstillers leefde!! In eerste instantie de gewone pijnstillers,die je zo in de supermarkt kan kopen,maar steeds vaker maakte ik gebruik van de heavy anti-migraine middelen. Ik was er al heel behendig in geworden, om via de assistente van de huisarts zonder enige vraag een herhalingsrecept te krijgen.De tijd tussen de herhalingsrecepten werden steeds korter!!!Je komt dan op een punt dat je zelf vindt, dat dit niet verder kan en ben ik gaan informeren.

Via een tante, die erg veel baat had bij neuraaltherapie van polikliniek-pijn-weg-amstelveen, kwam ik terecht bij Dokter Sondervan. Ik kon zeer snel bij haar terecht voor een 1e afspraak. Ik kan u vertellen dat ik na de 2e afspraak al kon constateren dat de aanvallen minder zijn geworden,zowel qua frequentie als intensiteit.

Ik heb nu inmiddels 4 afspraken gehad. 

Ik heb nog wel hoofdpijn gehad,-maar geen migraine meer dankzij de aanpak van polikliniek-pijn-weg-amstelveen .Als ik hoofdpijn heb, is het niet van dien aard dat ik de hele dag op bed moet liggen,laat staan die zware anti-migraine middelen moet gaan gebruiken!!!

Mijn weekenden zijn weer zoals ze moeten zijn,om lekker bij te tanken voor de nieuwe week!!!

Wat jammer dat ik niet eerder gehoord had over de polikliniek-pijn-weg-amstelveen,dan waren mijn weekenden veel eerder weer aangenaam geworden.
Een echte aanrader is deze polikliniek-pijn-weg-amstelveen voor mensen met stressvolle banen en weekend migraine!!

Een uiterst dankbare patiŽnte,

Conny Scholten, Amstelveen

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015