OOG-MIGRAINE 

Het verandert je leven ..... Ik droeg een donkere bril,

deel 1-

Ik ben bij dokter Sondervan-Frank gekomen met klachten van Ophtalmoplegische Migraine, of terwijl een migraine die op je oog slaat. Dit is een vorm van klassieke migraine met voorafgaand een aura met o.a.vertroebeling van het zicht, eventueel in combinatie met half zicht, waarbij onder andere vaak dubbel wordt gezien. Tijdens deze vorm van migraine gaat ook vaak het ooglid hangen .

De hoofdpijn is al een tijd nagenoeg niet meer aanwezig maar de aura (vooral bij fel licht) ontstaat nog steeds. Hiervoor draag ik een donkere bril. Ik wil hier echt vanaf, het gaat je leven beheersen.

Ik ben begonnen met de neuraal therapie ongeveer 5 maanden geleden. Zoals ik het nu ervaar zit er hele duidelijke verbetering in. 's Morgens zie ik gelijk scherp en de klachten zijn zeker verminderd. Het is mogelijk dat er een terugslag kan komen, daarvoor heeft de dokter mij gewaarschuwd!!!
Ik ga in ieder geval door met de behandeling en hoop van deze klachten af te komen. De arts van polikliniek pijn weg Amstelveen luistert goed naar je verhaal en stelt aan de hand hiervan een behandelprogramma op. Ik ben uiterst tevreden over de behandeling.


deel 2-

Hier is het vervolg over de behandeling van Migraine (aura) op mijn ogen. 

Met blijdschap kan ik meedelen dat er in mijn klacht vooruitgang is geboekt. De behandeling van eerst een keer per week. naar om de twee weken en nu om de vier weken, heeft resultaat. Het verandert je leven als je weer na een lange periode een goed en stabiel gezichtsvermogen mag ervaren. 
En het meest bijzondere is, dat ik mijn donkere bril niet meer nodig heb, zelfs niet bij het televisie kijken!!

Met alle lof en dank aan dokter Sondervan - Frank van
Polikliniek Pijn Weg Amstelveen.


Rob Hyacintgroen, Almere

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015