HORMONALE MIGRAINE

Ik heb weer heel veel zin in het leven en vertrouwen in de toekomst! 

Sinds ongeveer mijn 20ste heb ik last van migraine. Ik ben nu 57 jaar oud, dus reken maar uit,hoeveel jaar ik hiermee al behept ben.

Het was hormoon gerelateerd en kwam steevast tijdens de menstruatie. De ene keer heftiger dan de andere, meestal een dag, soms twee dagen, maar altijd gepaard met misselijkheid en veel overgeven. Ik was meestal geheel uitgeschakeld en had geen andere keus dan in bed te blijven, maar kon dan niet altijd slapen vanwege de misselijkheid en de kloppende pijnen in de nek..

De laatste jaren, toen ik in de overgang kwam, bleef de menstruatie wel eens enkele maanden weg en had ik ook geen migraine. Ik wilde al juichen, maar dat was te vroeg! Op een gegeven moment bleef de menstruatie weg, maar de hormoonhuishouding stond blijkbaar op tilt en de migraine werd erger en onvoorspelbaar. Na mijn werkweek was ik vaak op zondag ziek en soms kon ik de maandag dan nog niet functioneren. Ik ben ZZPīer en werd steeds ongeruster dat ik mijn werk niet meer naar behoren kon doen en dan ook financieel in de problemen zou komen.

Via internet maakte ik kennis met de
Polikliniek Pijn Weg Amstelveen. Ik las de verhalen en wist: dit moet ik proberen. Op 3 maart jl. had ik mijn eerste behandeling en ik had er, wonder boven wonder, onmiddellijk baat bij! Gedurende bijna 2 maanden ging ik iedere week, daarna iedere 2 weken en nu zitten er 4 weken tussen de behandelingen. In deze periode ben ik slechts een keer ziek geweest, heb ik een paar dagen gehad dat ik me wat minder voelde, maar ik bleef op de been!

Ik kon al mijn besognes doen, zonder probleem. Ik voel me enorm opgelucht en mijn lichaam en hoofd ook. Ik heb meer energie, rust en ruimte en heb heel veel zin in het leven en vertrouwen in de toekomst! 

Ruimhartig kan ik zeggen: dankzij de voortreffelijke behandeling van de kundige dokter Sondervan van
Polikliniek Pijn Weg Amstelveen sta ik weer als vanouds zeer positief in het leven.


Nancy van de Bron, Aalsmeer

 

 

De namen van de patiŽnten zijn verzonnen maar de ervaringen berusten op de werkelijkheid.

  

Disclaimer
 
 © Copyright dr Sondervan, 2008-2022                  page last update: 10 aug 2015